Зірка "Жіночого кварталу" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару розтопила серця українців, показавши свого "хлопчика". Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Ірина Сопонару підкорила серця багатьох українців завдяки участі в низці гумористичних проєктів і її популярність не вщухає. За життям зірки стежать сотні тисяч шанувальників, а вона своєю чергою радує їх яскравим контентом.

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/
Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Так, цього разу Ірина Сопонару розтопила серця фанатів дуже чуттєвим знімком, на якому пригорнулася до свого улюбленого кота на прізвисько Мафін.

"Фейс Мафіна на цих фотографіях – це окремий вид мистецтва", – підписала фото знаменитість.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Домашній улюбленець виглядає не таким щасливим, як його господиня, що дуже потішило користувачів мережі.

"Настрій кота на фото це коли вимкнули світло", "Яка краса", "Він просто красень. Ви молодчинка, що його забрали до себе", "Котик гарний, а господиня неймовірна шикарна", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" порадувалася, що її волосся не відвалилося: "Зайвий раз не чіпати".

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песик насолодилася принадами життя в Канаді і не стримала сліз: "Розривало зсередини".