Гайді Клум каже "auf wiedersehen" своєму одягу цього сезону.

49-річна супермодель зробила сміливу заяву в рекламному зображенні для нового сезону "Наступної топ-моделі Німеччини" Instagram, обернувшись у шарф кольору щербету, який лише наполовину прикривав її оголене тіло.

Хайді Клум: скрін із соцмережі
Хайді Клум: скрін із соцмережі

Клум виглядала, як райдужний вир, коли вона стояла на однакових шматках тканини, які віялом розкинулися навколо її тіла, тримаючи руку над зоною бікіні.

У той час як вона частково прикрита стратегічно розташованим шарфом, який обвивається навколо її грудей та шиї, утворюючи свого роду сукню з лямкою на шиї, вся ліва сторона янгола Victoria's Secret відкрита, за винятком верхньої частини її лівих грудей.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Напис Клум був написаний німецькою мовою, але перекладається як "Я так схвильована - нарешті все починається знову! Наступна топ-модель Німеччини 2023 року - з 16 лютого щочетверга о 20:15 на ProSieben".

Колишня зірка "Проєкту Подіум" виступає як провідна, головний суддя та виконавчий продюсер "GNTM", який виходить в ефір з 2006 року. За фактом вона німецька Алла Костромічова.

Напівоголений момент Гайді настав після новорічної лижної поїздки зірки в Аспен, під час якої вона носила набагато закритіше, але таке ж сміливе вбрання.

Одягнувши барвистий лижний костюм із квітковим принтом, Клум, яка нещодавно запакувала себе як різдвяний подарунок своєму чоловікові, поділилася кількома відео та фотографіями зі своєї гламурної лижної поїздки з 33-річним чоловіком Томом Каулітцем та його братом-близнюком Біллом.

Нагадаємо, що подружка Снуп Догга Гайді Клум у прозорих стрінгах виставила свою "ватрушку": мало не присіла на камеру.