Г'ю Джекман благав Академію не номінувати "Добрый день" Райана Рейнольдса в категорії "Найраща пісня" на тлі їх десятирічної фальшивої ворожнечі.

"Привіт усім, це 2023 рік, і я дійсно дуже хотів надіслати позитивне повідомлення на початку року, але нещодавні події унеможливили це", - почав 54-річний Джекман у відео, розміщеному у соціальних мережах 4 січня.

Г'ю Джекман
Г'ю Джекман

Потім зірка "Найвидатнішого шоумена" пояснив, що, хоча він і його родина любили "Spirited", він все ще не готовий до того, щоб пісня отримала номінацію на "Оскар".

Джекман продовжив: "Тепер, коли Райан Рейнольдс отримає номінацію у категорії "Найкраща пісня", це зробить наступний рік мого життя нестерпним".

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Актор "Музиканта" також пояснив, що робота з 46-річним Рейнольдсом над третім фільмом "Дедпул" була б "неможливою", якби він отримав номінацію.

"Це буде проблемою, - підсумував він. - Отже, підсумую - люблю "Spirited", люблю Вілла, люблю Октавію [Спенсер] , люблю пісню "Доброго дня", люблю Бенджа [Пасіка] та Джастіна [Пола] , але, будь ласка, будь ласка, від щирого серця — не оцінюйте таким чином Райана Рейнольдса, будь ласка".

Після таких "ударів" Джекмана Рейнольдс також вирушив до соціальних мереж, щоб відповісти своєму заклятому ворогові.

"Я знаю, що ще рано, але доброго дня вам, містере Джекман" , - написав Рейнольдс.

(У фільмі "Добрий день" означало "F--k you", оскільки дія музичного номера відбувалася у 1800-х роках).

Райан Рейнольдс підтвердив, що Г'ю Джекман повертається в ролі Росомахи в "Дедпулі 3": з'явилася дата виходу.