Співачка Олександра Заріцька, солістка гурту KAZKA поділилася спільною роботою з піаністом Євгеном Хмарою.

Артисти виконали пісню, яка увійшла до нового альбому гурту "Свята". Уривок з виконанням пісні Олександра розмістила на своїй сторінці в instgaram.

KAZKA. Фото: Instagram
KAZKA. Фото: Instagram

Вперше наживо. Разом з Євгеном Хмарою виконали Пісню Сміливих Дівчат в акустиці в ефірі "Сніданку". - прокоментувала свій виступ артистка.

Олександра Заріцька та Євген Хмара. Фото: Instagram
Олександра Заріцька та Євген Хмара. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Олександра заспівала під акомпанемент Хмари, та вразила шанувальників, які шаленіють від голосу та пісенного репертуару співачки.

Євген Хмара. Фото: Instagram
Євген Хмара. Фото: Instagram

Під відео зібралися шанувальники, щоб висловити свою підтримку:

"Як гарно", "Класс!!! Рухаємось далі", "Дуже хочеться щось новенького від вас. Але і це гарно", "Яка глибина, вона неймовірна", "Дуже гарно, неймовірно", - написали шанувальники

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Солістка гурту KAZKA Заріцька багато часу приділяє роботі, зокрема, вона виступає на благодійних концертах, а також продовжує розвивати свою творчість. Нещодавно співачка випустила свій альбом "Свята", куди увійшли старі та нові пісні, написані під час війни.

Нагадаємо, ми писали, що Олександра Заріцька з "KAZKA" змусила українців повірити у новорічне диво: "Маленьке свято".

Як повідомляв "Знай.ua" Олександра Зарицька з "KAZKA" розповіла про складні обставини, але вирішила не опускати руки: "Вирулю".

Також "Знай.ua" інформував, вся в чорному KAZKA пообіцяла українцям дещо пікантне: "Життя триває, попри все".