Популярний український хореограф, суддя шоу "Танці із зірками", телеведучий шоу "Твій день" на телеканалі «1+1» Влад Яма якось у 2022 році поділився милим фото із дружиною та сином.

На минулорічних зимових канікулах дружна сім'я влаштувала яскраву фотосесію на руїнах міста майя, і ми пропонуємо нашим читачам згадати, як це було.

Фото вони опублікували у соціальній мережі Instagram, де за життям сімейства стежать понад півмільйона читачів.

Судячи з геотегу та знімків, Влад Яма разом із дружиною Лілією та сином вирушили відпочивати до Мексики.

"Доторкнулися тисячолітньої історії цивілізації Майя. А дехто на ній навіть постояв. Зачаровує…" , - підписав фото сам Влад.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На знімках він ніжно притискає до себе дружину в білому сарафані та капелюсі, а синочок бігає по руїнах та стародавніх руїнах.

Скрін, Instagram Влад Яма
Скрін, Instagram Влад Яма

Скрін, Instagram Влад Яма
Скрін, Instagram Влад Яма

"Гарного відпочинку", "Варто доторкнутися до Божої брами, кажуть, до людей приходить просвітлення" , - пишуть у коментарях.

"А як водичка? Купатися з дітьми норм?", "Що з губами?", "Судячи по руїнах ззаду, до неї торкнувся молот Тора, а не ви" , - додають фанати сімейства Ями.

Скрін, Instagram Влад Яма
Скрін, Instagram Влад Яма

Скрін, Instagram Влад Яма
Скрін, Instagram Влад Яма

Нагадаємо, що Влад Яма зізнався, як йому страшно і складно: "Кожної секунди я...".

Раніше ми повідомляли, що Влад Яма втомився від зйомок у США , ставши шахтарем: "Не минуло й 8 років".

Також стало відомо, що Влад Яма згадав про "інтим" із Могилевською у минулому: "Потрібна близькість".