Арсен Мірзоян, український співак, композитор та чоловік співачки Антоніни Матвієнко та зять легендарної Ніни Матвієнко якось показав, де проводить свій вільний час після бурхливих святкувань Нового року.

Відповідне повідомлення він опублікував на власній сторінці у соціальній мережі Instagram минулого року, в пору безтурботності без війни. Тоді й зірки проводили свій час інакше, адже зараз Арсен дуже зайнятий благодійністю та зборами коштів для військових, які захищають незалежність України.

Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua
Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua

"Спорт/режим відновлено", - написав тоді Мірзоян, публікуючи знімки з хащі засніженого лісу. Судячи з геотегу та повідомлення співака, це ліс поблизу Romantik Spa Hotel, що під Яремче.

У Карпатах Мірзоян не відмовився від своїх звичок та продовжив тренуватися. Зокрема, і долати у пробіжках кілька кілометрів щоранку.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Не зважаючи на холод і сніг, артист і один із найсильніших українських співаків вибрав для прогулянки яскраві різнокольорові шорти та червону футболку з коротким рукавом.

На голові у нього – чорна шапка. Хто склав співаку компанію у лісі та зробив цей знімок, не вказано. Можливо, допомогла дружина Антоніна Матвієнко.

Скрін, Instagram Мірзоян
Скрін, Instagram Мірзоян

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян приготував 100 тонн "Олів'є" для ЗСУ, тещу та дружину Матвієнко теж покликав: "Випробування ще те".

Раніше ми повідомляли, що Арсен Мірзоян показав, що творив із Тонею Матвієнко в ялинці: "Без любові не йдуть до мрій".

Також стало відомо, що Арсен Мірзоян налякав заявою, українці сподіваються, що не про Матвієнка: "Пробач, я більше не ревную".