Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрищук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram.

Анастасія Покрищук прибула до Польщі, але про конкретні цілі поїздки не повідомила. Насамперед вона зустрілася з друзями, зокрема зі своїм улюбленою майстринею з волосся, яка займається і її яскраво-рожевою шевелюрою.

Настя Покрищук, скріншот з відео
Настя Покрищук, скріншот з відео

Дівчина не могла прогаяти моменту і попросила подругу пофарбувати волосся, проте та, надивившись на вміння інших майстрів з показу, вирішила теж поекспериментувати. Щоб під час фарбування не забруднити руки, вона скористалася контрацептивом. Він не дозволив їдкому рожевому кольору потрапити на шкіру.

Покрищук трохи здивувалася, але швидко відгукнулася на задум подруги і навіть надихнулася. Хоча підкреслила, що звикла до іншого застосування презервативів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Лайфхак, мала. Все одно ми не їб***ся. Це просто презерватив на руку, добре?" - відверто обговорювали між собою дівчата.

Раніше ми писали про те, що "Пацанку" Покрищук посилають в індустрію 18+ через розпусну поведінку: "Там твоє місце"

Як повідомляв Знай.ua, Анастасія Покрищук та блогер KOVALEVA заспівали, вирішивши підбадьорити українців: "Пацани тусуються"

Також портал Знай.ua писав, що "Пацанка" Покрищук позбулася одягу і потрясла попою з "губастим" другом: "Вже сумую"