Дочка відомого українського гумориста, зірки "Квартал 95" та серила "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача здивувала українців неймовірною схожістю зі знаменитим татом. Відповідними кадрами поділилася дружина гумориста Вікторія Ткач на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Юрій Ткач вже давно запал у серця багатьох українців і став однією з найвідоміших осіб в Україні. Він знімався в багатьох легендарних проектів і в кожному дивував неймовірною харизмою, позитивом і почуттям гумору. У артиста є дочка Ліза, яка ввібрала найцікавіші сторони свого зіркового тата.

Юрій Ткач із дочкою. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач із дочкою. Фото: скрін youtube

Так, дружина гумориста показала привабливий ролик, на якому маленька Ліза дуже харизматично покривлялася на камеру і трохи станцювала.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Українці захопилися і відзначили, що доньку вже практично не відрізнити від зіркового тата, адже крім зовнішньої схожості вона перейняла і його унікальну харизму.

"Та це ж маленька копія Юрчика)", "Батько та його неймовірні таланти. Говорять на дітях геніїв природа відпочиває, а тут нічого вона не відпочила, а навпаки", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Ткач з "Квартал 95" відвідав воїнів ЗСУ і перейнявся силою їхнього духу: "Такий бойовий".

Також наш портал інформував, Вова Шумко з Improv Live Show похвалився красунею дружиною з малюком на руках: "Моя двійня".

Крім того, ми писали, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач разом із дочкою та дружиною вдяглися в камуфляж, щоб підтримати ЗСУ: "Крок до перемоги".