Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, як вирішити проблему із зайвими сантиметрами на фігурі. Рада зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська підкорила серця безлічі шанувальників не лише вокальними здібностями, а й надзвичайно яскравим почуттям гумору. Співачка не соромиться жартувати на найгостріші теми, зокрема з себе, чим сильно піднімає настрій українцям.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

На цей раз Оля Цибульська вирішила дати пораду, як швидко і ефективно позбутися зайвих сантиметрів на талії, які з'явилися після свят.

"Щоб спалити калорії, які ми нажерли за свята, достатньо піти на довгу пішу прогулянку... до Норвегії", - посміялася співачка.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Шанувальники посміялися з поради зірки та запропонували свої варіанти.

"Який чудовий рецепт схуднення! І чудове почуття гумору... Ольга рулить", "Ваша вага чудова, цифри позбавимо математиків", "Досить зайнятися коханням з коханою жінкою", - написали в коментарях під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розповіла, чому її син не схожий на чоловіка: "8 років мовчати складно".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська розридалася через українців, які святкуватимуть Новий рік під обстрілами: "Бл*дська війна".

Крім того, ми писали, Настя Каменських зворушила українців виглядом Палацу "Україна" до і після атаки окупантів: "Повернемо все вкрадене".