Маша Єфросиніна та Оля Полякова знову повернулися до своїх шанувальників з черговим випуском шоу "Дорослі дівчатка" і, як усі вже звикли, провели його українською мовою.

Темою випуску стало "Як говорити "ні"?", але дівчата спочатку трохи відхилилися від курсу та оцінили свої зміни у зовнішності за певний період часу.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

Оля Полякова зазначила, що її груди значно опустилися і тепер у ліфчику вони виглядають на 20, а без на 30 і іноді навіть на 40.

"43", - заволала Маша убік, на що отримала потужну відповідь від "Королеви ночі".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Пішла... А ти моя однолітка. У тебе такі цицьки, що там нема чому висіти. Ти ще більше не їж!".

Телеведуча на це заперечила, що вона завжди хотіла маленькі груди, адже до її схуднення багато років тому вона мала такі, що дівчина не бачила свого живота. У зв'язку з цим вона вирішила поділитися ще одним одкровенням стосовно свого чоловіка:

"Мені взагалі здається, що він закохався тільки в мої груди. Він це називає, що він закохався в мої очі. Але я знаю, що ці очі були тут" , - показує Маша на груди.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Тут Оля Полякова дорікнула Єфросиніній в тому, що вона своїм схудненням відібрала у свого чоловіка найцінніше, але й тут Маша знайшла, що заперечити:

"Ні, я постійно змінююся. І він вважає, що щоразу перед ним інша жінка. Він мені каже, що ніколи не хоче інших жінок, тому що в нього завжди різні жінки в моєму обличчі".

Нагадаємо, що Машу Єфросинину знудило через Таїсію Повалій на "Блакитному вогнику".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова після свиней полізла у своєму улюбленому кумчику: "Кому таке добро дістанеться?"