Старша донька співачки Олі Полякової Маша, яка навчається у Великій Британії, вирішила стати незалежною від батьків і придумала "стартап". Своїми планами дівчина поділилася в сторіс на сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Полякова навчається в одному із найпрестижніших музичних університетів Лондона. Нещодавно вона приїжджала додому на зимові свята, але тепер знову гризе граніт науки і навіть встигає вигадувати якісь "стартапи".

Маша Полякова, фото: Instagram
Маша Полякова, фото: Instagram

Так, Маша Полякова, ймовірно, вирішила стати незалежною від зіркової мами та пари та оголосила про намір заробляти гроші. Дочка співачки запропонувала свої послуги з навчання грі на гітарі, фортепіано, а також зазначила, що може ворожити на картах Таро та навчати вокалу. Юна підприємниця озвучила прайс-лист із досить помірними розцінками.

"Ціна на таро - 100 гривень за один розклад. Фортепіано, гітара та вокал - 500 гривень за одну годину", - заявила дочка Полякової.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Свої послуги Маша Полякова планує надавати в онлайн-форматі або при зустрічі в Лондоні.

"Уроки проходитимуть в онлайн режимі, у мене є всі інструменти, як ви бачите. Якщо ви знаходитесь в Лондоні, то можемо зустрічатися чи в моєму університеті, чи я можу приїжджати до вас додому", - зазначила вона.

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова показала, наскільки складно рости без батька та мами: "Як жити далі..."

Також наш портал інформував, "Я б могла...": юна дочка Олі Полякової Маша зізналася, що їй винен Санта-Клаус.

Крім того, ми писали, Оля Полякова викликала обурення українців виглядом свого укриття: "незручний диван".