Зірка "Жіночого кварталу" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару зачарувала українців казковим чином. Відповідним фото вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Ірина Сопонару вже довгий час піднімає українцям настрій як зі сцени, так і з телеекранів. За роки популярності у зірки утворилася багатотисячна армія шанувальників, які уважно стежать за її життям. Актриса у свою чергу регулярно ділиться новими фото та відео.

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

Цього разу Ірина Сопонару вразила красою в ефектній довгій сукні, акуратній зачісці та ніжним макіяжем. У такому вигляді зірка розташувалася на дивані, на тлі вбраної ялинки.

"Чекаю дива", - лаконічно підписала кадр актриса.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Шанувальники захопили образ зірки і порівняли її з принцесою, а інші пожартували, що без сукні було б краще.

"Ви як принцеса, така неймовірна, красива, шикарна, ні ви принцеска яка чекає на диво", "Як завжди королева", "Красуня", "Вам дивно в цій сукні! Але я думаю вам і в інших вбраннях з такою красивою, фігурою та красивим обличчям, без одягу буде ще красивіше”, - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія розтопила серця українців милими моментами із сином: "Це так красиво".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розтопила серця українців, притулившись до свого "хлопчика": "Просто красень".

Крім того, ми писали, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" порадувалася, що її волосся не відвалилося: "Зайвий раз не чіпати".