Якось Ольга Сумська разом із Віталієм Борисюком була біля головної новорічної ялинки України у Києві.

Тоді всю Україну не поглинула машстабна війна і ми могли просто радіти новорічним прикрасам, святам і не бояться ракет та шахедів. На початку минулого року відома українська актриса поділилася своїми враженнями та назвала дерево - "неймовірною красунею". І це справді так – вона одна з найкрасивіших у Європі. Втім, і цього року, незважаючи на війну, ялинка у Києві увійшла до ТОП найкрасивіших у Європі.

Новий рік у Києві 2023, Головна ялинка країни, фото: Знай.ua
Новий рік у Києві 2023, Головна ялинка країни, фото: Знай.ua

Тоді після архівних фотографій, на яких разом із чоловіком, 26 років тому, святкувала Новий рік, разом із ним та 19-річною дочкою Ганною поїхала до Карпат, на відпочинок у Буковель.

Ольга Сумська з чоловіком, фото: Instagram
Ольга Сумська з чоловіком, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Сумська виставила кілька фотографій та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Вони, у гірськолижних костюмах, з усмішками на обличчях, вітаючи українців із Різдвом Христовим.

[quote author=""]"З Різдвом, друзі! Привіт, Буковель! Хто є на лижні?⛷ Дуже сподобалося вечірнє катання! Приєднуйтесь до нас з @vitaliyborysyuk та @gandzyazen !✋🏻🎿", - пише Ольга у публікації. /quote]

Ольга Сумська з чоловіком, фото: Instagram
Ольга Сумська з чоловіком, фото: Instagram

"Ми теж у Буковелі зараз! Доброго Різдва! 🎉", "З Новим Роком та Різдвом Христовим вас і ваших рідних і близьких! Бажаю вам радості, щастя та здоров'я!", "З Різдвом Христовим! Вас і вашу родину! Щастя, здоров'я , успіхів у новому році!" , - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, що привласнюють гуманітарку знедолених: Ольга Сумська звертає увагу на важливу проблему .

Раніше ми повідомляли, що Ольга Сумська згадала студентські роки і вперше: "Відчула магію".