Лідія Таран заговорила про майбутні практики. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська телеведуча Лідія Таран відома більшості українців за випусками новин ТСН. На офіційній інстагам-сторінці досить велика аудиторія зі ста шістдесяти тисяч шанувальників, які намагаються лайкати та коментувати кожен пост телеведучої.

Лідія Таран, фото: Знай.ua
Лідія Таран, фото: Знай.ua

Якось красуня опублікувала у соціальній мережі Інстаграм нове фото. Телеведуча постала з мінімумом макіяжу.

"Коли вирішив не чекати понеділка і почати нове життя в неділю 😜 Господи, дай нам усім сили 🙏🏻 перше Різдво✅ Новий Рік✅ друге Різдво✅ Ще трохи і святого Василя, а там уже і Хрещення. Як настрій? Ще трохи поїмо смачненького?", - повідомила вона минулого року.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фоловери почали активно коментувати цей пост.

[quote author=""]"Лідусь яка ж ви чарівна дівчинка😍😍😍"; "Подивився на вас і настрій піднявся 🙌❤️"; "Лідо, тебе не впізнати!", - Повідомляють вони.

Нагадаємо, що зірка ТСН Лідія Таран розповіла правду: "Хоч би спершу...".

Раніше ми повідомляли, що ведуча 1+1 Лідія Таран розповіла про складнощі навчання за кордоном та креативних французів: "Як дихати...".

Також стало відомо, що Лідія Таран "забула" про 1+1 і вже будує успішну кар'єру у Франції: "Кордони стерті".