Дуже популярна українська співачка, зіркова кума Михайла Хоми (Дзідзьо), любителька різних порад та великої кількості гумору в житті Оля Цибульська, яка нещодавно допомогла юним українкам позбутися надокучливих матусь, продовжує дивувати фанатів новинами з дуже бурхливого життя народної улюблениці.

Цього разу Оля Цибульська вирішила показати своїм фанатам дуже "брудну" тему, наповнену лайками, коротше кажучи – матюками.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олі Цибульській у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"Коли дівчина матюкається. Це так про мене", - розповіла Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Співачка опублікувала аудіоприкол, який, на її думку, розповідає про неї саму. Ось, як звучить цей жарт: "Дивися, мені не в падло, я підрахував, ти сьогодні за цілий день матюкнулася 116 разів. Сто шістнадцять, я нічого не маю проти, хочеш - матюкайсі. Ну може не так багато, я просто хвилююся, що коли ми з тобою підемо до РАЦСу, брати шлюб, тебе спитають, чи готова ти стати моєю дружиною, а ти скажеш - мать його й*б, готова".

Ось такий прикол опублікувала Оля Цибульська, також можна помітити, що в історії є ще й картинка дуже здивованого котика, який нібито шокований такою кількістю матюків від "прекрасної" леді.

Нагадаємо, Оля Цибульська розповіла, як вирішити проблему із зайвою вагою: "Досить зайнятися коханням".

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська розкрила секрет щасливого сімейного життя: "Принижувати чоловіка".

Також, Оля Цибульська розповіла, чому її син не схожий на чоловіка: "8 років мовчати складно".