Ось нарешті ми і дочекались фіналу романтичного шоу "Холостяк"-12 з Алексом Топольским, до якого увійшли фаворитки украхнців Олександра Мудра та Катя Лозовицька.

Напередодні виходу останнього випуску в ефір скам Топольский написав, що хвилюється перед переглядоммайже так само, як тоді, коли він робив свій доленосний вибір. Варто зауважити, що на одному тижні одночасно буде і знайомстуо дівчат з мамой і вручення каблучки, адже на минуломуц тижні проєкт залишили одразу Марина та Саша Погорєлова.

Алекс Топольський та Саша Погорєлова, "Холостяк"-12, фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський та Саша Погорєлова, "Холостяк"-12, фото: пресслужба СТБ

Отже, у 12 випуску проєкту "Холостяк"-12 головний герой зробить свій вибір і зізнається у почуттях тій, ім’я якої підкаже йому серце. Ба більше, Алекс Топольский познайомить фіналісток зі своєю мамою, яка здатна бачити наскрізь. А після знайомства з рідними, Холостяк запросить дівчат на Мадейру, де нарешті вручить каблучку обраниці.

Абсолютно різні за зовнішністю і темпераментом дівчата востаннє у рамках реаліті спробують достукатися до серця Алекса. Та чия енергія більше захопить чоловіка? Пристрасть і полум’я чи суцільна довіра і спокій? Крім того, на останніх побаченнях і Саша, і Катя розкриватимуться по-новому. Тож дві протилежності зустрінуться у балансі, що значною мірою ускладнить прийняття фінального рішення.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Саша Мудра, Алекс Топольський та мама холостяка, фото: пресслужба СТБ
Саша Мудра, Алекс Топольський та мама холостяка, фото: пресслужба СТБ

"Ми з Катею дуже різні. Я відкрита людина, а Катя — закрита. Те, що Алексу не потрібна закрита дівчина — це я знаю точно. Залишається дочекатися, доки Алекс надіне на мій палець каблучку", — каже Саша Мудра.

Та Катя переконана, що переможуть лише почуття, а не логічний підхід до вибору партнера.

"У мене до обох дівчат сильні почуття. Залишилося дуже мало часу, аби зробити найважливіший вибір у житті. На Мадейрі буде багато екстриму, ціла гама емоцій, відчуттів. Але спершу я познайомлю дівчат зі своєю мамою", — інтригує Холостяк.

Алекс Топольський із мамою, фото: пресслужба СТБ
Алекс Топольський із мамою, фото: пресслужба СТБ

  • Кому з дівчат мама Алекса влаштує справжній іспит господині?

  • Невже Катя зізнається, що не вважає себе досі дівчиною Холостяка?

  • Як пройде екстремальне побачення з Мудрою? І який вир почуттів охопить пару після?

  • Та як довго цілуватимуться Холостяк з Катею у водоспаді?

  • І головне: хто стане обраницею Алекса Топольского? Кому він вручить каблучку та зізінається у закоханості?

Останні побачення і саме ті найжаданіші миті, коли дівчата залишаться з Холостяком наодинці на цілу ніч. Океан пристрастей і гаряча лава зізнань — те, що побачать глядачі вже цієї п’ятниці, 13 січня, на телеканалі СТБ!

Нагадаємо, що "Холостяк" Алекс Топольський залишився один у небезпечному районі, дівчата не допоможуть: "Я кайфував...".

Раніше ми повідомляли, що Саша Мудра випадково злила переможницю "Холостяк"-12, Марина не буде з Топольським: "Обіймаю тебе, маленька".