Популярний український блогер, бізнесмен та головна зірка романтичного шоу "Холостяк" Алекс Топольський, який днями розповів про свою віру в містику та аяваску, продовжує радувати своїх мережевих та телевізійних шанувальників.

На цей раз, відповідаючи своїй передплатниці, Алекс розповів, що ще з раннього віку прагнув до незалежності від батьків, але вдалося це йому не відразу.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Алекса Топольського у мережі Instagram.

Stories Алекса Топольського, скріншот: Instagram
Stories Алекса Топольського, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що Алекс повідомив у Stories, що пост-шоу "Холостяка" вийде 20 січня 2023 року, тепер глядачі мають час підготувати попкорн і все необхідне. Тисячі фанатів шоу дізнаються, чи залишився Топольський зі своєю обраницею.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський розповів, за що його карав вибагливий батько: "Так влетіло...".

Раніше повідомлялося, "Обмазатися олією, логічно...": зірка "Холостяка" Алекс Топольський зізнався у вживанні психотропних рідин.

Також, Саша Мудра відмовиться знайомити, а батьки однієї з учасниць "Холостяк"-12 змусять Топольського сумніватися: "Маски падають".