Відома українська виконавиця, а також модель та актриса Наталія Захур, яка більше відома під сценічним ім'ям Камалія, спантеличила шанувальників дивним виглядом на сімейному відпочинку в горах. Відповідним кадром зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Камалія разом із чоловіком Захуром та доньками провела незабутній відпочинок в українських Карпатах. Сімейство каталося на лижах, побували у резиденції Святого Миколая та насолодилися місцевим колоритом.

Камалія. Фото: скріншот youtube
Камалія. Фото: скріншот youtube

"От і закінчилися зимові канікули у моїх Арабелли та Мірабелли, і Захур їх повіз на навчання. Але ж дорогою ми не могли не заїхати на кілька днів до наших улюблених українських Карпат", - поділилася зірка.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На опублікованих Камалією фото шанувальники зауважили, що з обличчям знаменитості щось не те.

"Камалія чомусь стає схожа на Захура)", "Про боже, де ваші очі, вони запливли, мабуть переборщили з процедурою)", "Що з вашим обличчям? Чому такий відтік?", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Камалія оновила гардероб напередодні свят та заплутала українців: "Це Полякова".

Також наш портал інформував, Настя Каменських зворушила українців виглядом Палацу "Україна" до і після атаки окупантів: "Повернемо усе вкрадене".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, шоста кринжова бригада: Камалія в броніку отримала не таку реакцію в мережі, на яку сподівалася.