Відома українська модель, блогер, переможниця романтичного проекту "Холостяк" Даша Ульянова, яка не публікує спільних фото зі своїм новим коханим, продовжує ділитися зі своїми фанатами різними яскравими кадрами з життя. Даша активно спілкується у соціальних мережах зі своїми подругами та іноді показує сам процес підписниками – буває дуже весело.

На цей раз Даша вирішила обійтися без реклами нових масажерів, зірка мережі показала, як це, залишитися однією в темному ліфті. Так, все просто, Даша знову застрягла.

Про це Даша Ульянова розповіла новій Stories у мережі Instagram.

Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram
Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram

Коротше, застрягла в ліфті. Знову, але тільки на три хвилини. Почала записувати подрузі відео, як він просто почав їхати вниз. Я вийшла і вже за хвилину вимкнули світло в ЖК. Сьогодні мені просто пощастило", - розповіла Даша Ульянова.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

У новій історії можна помітити відеоповідомлення від Даші Ульянової, яке, на щастя, не довелося дописувати до кінця та скаржитися, що знову застрягла у ліфті.

Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram
Stories Даші Ульянової, скріншот: Instagram

Нещодавно модель вже опинялася у подібній ситуації, тоді Даша вирішила даремно не витрачати час та зробити вертикальний шпагат. Ось, тільки помилуйтеся цієї розтяжки, тут просто не може бути "холодця", на який скаржилися нещодавно передплатники Даші.

Нагадаємо, Даша Ульянова в кедах стала навшпиньки на тлі Дніпра: "Надихає".

Раніше повідомлялося, "Обмазатися олією, логічно...": зірка "Холостяка" Алекс Топольський зізнався у вживанні психотропних рідин.

Також, "Вас зачепило...": Даша Ульянова показала, як правильно боротися з "холодцем" на тому самому місці.