Відома українська артистка, яка нещодавно розлучилася, Надя Дорофєєва вирішила показати, як проводить вільний час із новим коханим.

Нові stories були опубліковані на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує деякі подробиці свого особистого життя.

Цього разу вечір пройшов успішно у неї, бо артистці пощастило потрапити на побачення з Михайлом Кацуріним.

Судячи з кадру з келихом вина, вони відвідали якийсь ресторан, де чудово провели час. Звісно ж, не обійшлося і без гумору цього дня.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На наступному ролику вона показала досить дивний перекошений десерт білого кольору. Там видно обриси очей та носа, і тому Надя Дорофєєва зробила висновок, що це Мишко Кацурін минулого року.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Потім на ролику артистка вирішила його знищити вилкою. Десерт, звісно ж.

"Був пацан. Немає пацана" - йдеться у підписі під постом, і поряд видніється позначка його офіційного облікового запису.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Варто зазначити, що подібні зустрічі вони почали влаштовувати все частіше, і поділяються деякими подробицями з них у соціальних мережах. Вони ще навесні публічно розповіли всім правду про свої стосунки і більше можуть не ховатися.

При цьому, чи вже розлучилися офіційно обидві сторони - поки що невідомо.

Кацуріни, Дорофєєва та Дантес: фото з Instagram
Кацуріни, Дорофєєва та Дантес: фото з Instagram

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва перетворилася на борсучиху, чого не зробиш заради тепла

Раніше повідомлялося, що Надя Дорофєєва з кільцем на безіменному пальці засвітила дикий бардак будинку

Також Дантес був у відносинах з однією відомою телеведучою, замішана і СБУ.