Відомий український ресторатор, а також новий хлопець Наді Дорофєєвої Михайло Кацурін вирішив показати громадськості кілька домашніх відео з коханою.

Він опублікував нові stories на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є.

Регулярно після "камінгу ауту" своїх стосунків там можна побачити спільні кадри з Надією Дорофєєвою, і цього разу не виняток.

Справа в тому, що 16 вересня у дівчини вийшов новий альбом, і як добрий хлопець він вирішив зайнятися промо-компанією у своїх соціальних мережах.

Михайло Кацурін, фото: Instagram
Михайло Кацурін, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У Надя Дорофєєва вийшов новий альбом, і на мій скромний погляд це роз**б. Загалом, те, що зараз твориться з українською музикою, це роз**б і ренесанс. Ну і це ж тільки початок" - пише Михайло Кацурін.

Після цього він вирішив поділитись деякими "хоум відео" зі своєю коханою, і це не те, про що ви подумали. Там показано процес запису альбому з нашими реаліями. Жодних студій, тепер все робиться набагато простіше.

Михайло Кацурін, фото: Instagram
Михайло Кацурін, фото: Instagram

"А ось вам трохи "хоум відео" із записів альбому. Що ви знаєте про звукозапис у шафах. Інше хоум відео показувати не буду. Без образ. А альбом тут, якщо ви не помітили", - продовжує київський ресторатор.

Михайло Кацурін, фото: Instagram
Михайло Кацурін, фото: Instagram

На цьому їхні громадські люб'язності не закінчилися.

На своїй сторінці в Instagram Надя Дорофєєва опублікувала ролик у незвичному для цього образі. Діловий костюм і червона помада. Коханий не міг залишитись осторонь, щоб не прокоментувати. Він був небагатослівним, але все й так було зрозуміло: "Еб**ь на**й".

Михайло Кацурін, фото: Instagram
Михайло Кацурін, фото: Instagram

"Коли просто нафарбувалася червоною помадою", - зазначила артистка.

Нагадаємо, що пес Патрон розмріявся про "інтимний" момент з Надією Дорофєєвою.

Раніше повідомлялося, що Надя Дорофєєва мило провела час у компанії сина Михайла Кацуріна.

Також Володимир Дантес розповів про нову спільну подорож із сімейством Кацуріних та Дорофєєвої.