Максим Галкін сьогодні по праву один із кращих гумористів рф, а тепер і відданий фанат України та здорового глузду.

Чоловік довгі роки одружений із відомою виконавицею Алле Пугачовою. Через два роки після весілля сурогатна мати народила їм дівчинку та хлопчика – Єлизавету та Гаррі, яким зараз уже по вісім років. Вони й стали головними героями нового відео на сторінці Галкіна в соціальній мережі Instagram.

Максим Галкін, кадр із інтерв'ю
Максим Галкін, кадр із інтерв'ю

"Спортивно-розважально! Гарік грає, Ліза та Алла танцюють!", - пише Максим Галкін у публікації.

У цей момент Гаррі взяв у руки губну гармошку і вирішив зіграти на ній якусь пісню, а Єлизавета водночас станцювати щось схоже на національний український гопак. Все це вони роблять у особистому спортивному залі. Насамкінець у кадр влетіла Алла Пугачова.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Так от виявляється як треба! Я мабуть не правильно займаюся в тренажерному залі", "Які ж талановиті, милі і хороші дітки у вас, Максим", "Немає нічого кращого за дитячий сміх!", "Пощастило тобі, Макс з дружиною. крута дісталася..." , - пишуть користувачі в коментарях.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram

Нагадаємо, що Максим Галкін вперше розповів, який у нього шлюб із Аллою Пугачовою: "Відносини сина та матері".

Раніше ми повідомляли, що Галкін не Алкін: чоловік Пугачової розповів таємницю своєї родини - "Був категорично проти цього шлюбу".

Також стало відомо, що Максим Галкін не побоявся гідно відповісти на "Слава Україні": на росії заллються жовчю.