Володимир Дантес поділився досвідом перебування на технофесті Day Zero у 2022 році. Про це він повідомив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі.

Колишній чоловік відомої української співачки та екс-солістки гурту "Час і Скло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає кумедні пости на своїй сторінці у соцмережах.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Взимку минулого року Дантес вирушив у теплу Мексику та відпочиває на пляжах Карибського моря. Чоловік регулярно публікує кумедні фотографії фото та відео звідти.

Минулого року український телеведучий та співак розповів про свій досвід відвідування технофестивалю Day Zero, що проходить у джунглях. За його словами Дантес, заплатив чотириста доларів, проте зазнав розчарування. Свою посаду він підписав: "Як я заплатив 400 $, щоб зрозуміти, що технофест - не моє".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

За словами Дантеса, причина у величезній кількості застуджених людей.

"І тут я розумію, що навколо дуже багато застуджених людей. В одних соплі, ну тому що шморгають, інші якісь пігулки п'ють, мабуть від кашлю, у когось вже від температури почалася лихоманка і він воює з ілюмінацією.Одним словом «Несеться», - повідомив Валдімір Дантес.

Допис Володимира Дантеса
Допис Володимира Дантеса

Нагадаємо, що Володимир Дантес до Даші Кацуріної рився у брудних дірах: "Пропускає через себе, поїдаючи його".

Раніше ми повідомляли, що Володимир Дантес показав, як чинила з ним Надя Дорофєєва: "Коктейлі з самого ранку".

Також стало відомо, що Вова Дантес захотів дитину від Даші Кацуріної: "Вимагає від мене".