На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка позаминулого року стала мамою втретє, з'явилося корисне повідомлення.

На опублікованому фото дружина телеведучого та актора Юрія Горбунова на відпочинку у Тайланді пливе морем із середнім сином Іваном, якому зараз п'ять років.

"Якщо ви вважаєте пляжний відпочинок лінивим, то ви просто не відпочивали з дитиною чотирьох років. Зайві кілограми не загрожують" , - підписала вона тоді знімок.

Скрін, Instagram Осадча
Скрін, Instagram Осадча

Скрін, Instagram Осадча
Скрін, Instagram Осадча

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скрін, Instagram Осадча
Скрін, Instagram Осадча

У коментарях передплатники захоплюються відпочинком багатодітної зірки.

"Будинки на дивані теж зайві кілограми не загрожують, коли їх семеро", "Мені здається, що буде ще й мінус на терезах", "Даа, була я там, приємно від того, що було, треба робити все, щоб знову там бути . Дякую за красу" , - пишуть фанати.

"Який гарний хлопчик", "Напевно, від дітей залежить. Із сином 3,5 роки відпочивали чудово, спокійно" , - додають шанувальники творчої родини.

"Море - завжди надихає і додає сил!! Мотивує та генерує нові ідеї!! Робить думки світліше!! А як у вас?", - у свою чергу написав Горбунов.

До речі, серед тих, хто оцінив одкровення Осадчої, і український актор та музикант Сергій Бабкін. У його сім'ї також багато дітей, і він, напевно, знає, що таке - відпочинок з ними.

Зазначимо, що ці кадри, як і відпочинок Осадчої, відбулися до повномашстабного військового вторгнення росі в Україну.

Нагадаємо, що Катя Осадча зірвалася і красномовно пройшлася Меладзе через його позицію: "Цей бравий грузин...".

Раніше ми повідомляли, що дружина Горбунова Осадча порадила не говорити дітям, що Діда Мороза збило ППО: "Звиклимось".