Олександра Мудра стала тією, кому Алекс Топольський відмовив у фіналі шоу "Холостяк". Причому виразно здавалося, що він приймав це рішення в останній момент, ґрунтуючись на останньому спілкуванні з дівчатами.

Саша видалася йому дівчиною, яка носить рожеві окуляри, жадає сюрпризів та розваг щодня. Топольський переживав, що в спільному житті з Мудрою все кохання кудись подінеться, як тільки прийдуть складнощі, а вони точно прийдуть, адже це життя. Після цього він озвучив своє рішення учасниці шоу та попросив відпустити його.

Алекс Топольський та Саша Мудра, "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Алекс Топольський та Саша Мудра, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Сама Саша відповіла, що відчувала з ним зв'язок і продовжує відчувати, але приймає його рішення, адже їх не буває неправильних.

Сидячи в машині після прощання дівчина відзначила, що її не чіпляє вибір Алекса, він зачіпає її самолюбство, а не почуття:

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Сказала, що закохалася, і...? Це взагалі нічого не грає, ніякої ролі. Сьогодні я закохана, а завтра ні. Я взагалі часто закохуюся, я просто цього не говорила. Я можу закохуватися знову і знову, у світі багато чоловіків , на Алексі світ не закінчується."

А що ж каже дівчина через рік після прощання з Алексом Топольським? Зараз вона вже не розуміє чому він зміг заплющити очі на все те, що з ними було і просто відпустити її. Про це стало відомо завдяки публікації у її соціальних мережах.

"Не думала, що після всього, що було між нами, особливо в останні дні, він зможе так помилитися і відпустити мене. Шкода, що людина так і не змогла мене зрозуміти навіть після того, як я відкрила для неї свою душу. Як би там не було, а на мене чекає світле майбутнє. Дякую вам за любов і підтримку", - пише Мудра.

Публікація Саші Мудрої після фіналу шоу "Холостяк"
Публікація Саші Мудрої після фіналу шоу "Холостяк"

У коментарях її підтримали багато шанувальників, але не всі були такі вже добрі:

"Добре що не вибрав! Ти знайдеш свого чоловіка", "Наприкінці показала справжнє обличчя", "Остання промова була хоч і з пафосом і посмішкою, але в очах читався цей біль, що не вибрали вас. Ви можете добре грати, а ось ваші очі ні. Слова Алекса: як тільки прийдуть проблеми, що не входять у твій ідеальний сценарій, піде почуття закоханості, через 5 хвилин ці слова ви підтвердили", "Весь проєкт підтримувала тебе, не дивлячись, на думку дівчат ... але останній випуск ... повне розчарування ..." , "Якби не було Сашки, проєкт був би відстій! Найцікавіша, розумна і незвичайна дівчина!"

Нагадаємо, хто переміг на шоу "Холостяк"? Алекс Топольський вибрав ту, що пообіцяла звозити його до Австрії.

Раніше ми повідомляли, що "Холостяк" Алекс Топольський перед фінальним вибором попрацював язичком: "Не зайшло, сміття...".