Надя Дорофєєва показала кумедне фото з теплого курорту, яке вона зробила, коли всі ми жили без вибухів, ракет та повітряних тривог.

Відповідна публікація з'явилася на її офіційній сторінці у соціальній мережі.

Відома українська співачка, екс-солістка гурту "Час та Скло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників різноманітними піснями, концертами, кліпами.

Її популярність зробила дівчину справжньою блогеркою. Іноді вона спілкується із шанувальниками у форматі сториз.

Надя Дoрофєєва. Фото: Instagram
Надя Дoрофєєва. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Взимку минулого року Надя Дорофєєва разом зі своїм тоді ще чоловіком Володимиром Дантесом вирушила у теплу Мексику та відпочивала на пляжах Карибського моря. Дівчина регулярно публікувала кумедні фотографії фото та відео звідти.

Водночас дівчина опублікувала фотографію у соціальній мережі Інстаграм, на якій постала у червоному купальнику, білій сорочці та бейсболці. Дівчина насунула головний убір на очі.

"Блін, так сумую за теплими речами" , - повідомила вона у підписі до фото.

У коментарях шанувальники знайшли, що відповісти артистці:

"Переїжджай ближче до Антарктиди", "Що, зідниця замерзла?", "Яка класна чикуля", "У Сибір злітай", "Незвичайний вираз обличчя, вам йде, ви випрасуєте досить успішною людиною", "А нам завжди чого то не вистачає", "Нема на що дивитися"...

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва закохалася, коли була з Дантесом, але це був не Михайло Кацурін: "На студії захлинаючись".

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва перетворилася на борсучиху, чого не зробиш заради тепла.