Відома співачка Віра Брежнєва похизувалась яскравими кадрами з відпочинку. Зірка поплавала над рифами та поділилася своїми емоціями.

Віра Брежнєва має багатомільйонну армію шанувальників, саме тому вона намагається часто радувати їх новими фото, відео або просто цікавими подробицями з особистого та професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Після новорічних свят у 2022 році Віра Брежнєва вирушила у відпустку на Мальдіви. Звідти зірка із задоволенням радувала своїх шанувальників різними фото чи відео.

Фото зі сторінки Віри Брежнєвої
Фото зі сторінки Віри Брежнєвої

Якось Віра Брежнєва вирішила урізноманітнити свій відпочинок і вирушила на снорклінг. Співачка в масці для плавання вивчала підводний світ та насолоджувалася різноманітними морськими жителями. До того ж Брежнєвій пощастило побачити поблизу не лише черепаху, а й зграю дельфінів.

"Синя рибка на снорклінгу. Нам дуже пощастило! Ми плавали з маскою і ластами над рифами, було відчуття, що ми в акваріумі. Тому що таку кількість різноманітної риби я ще не бачила в природі. Ну і в наприкінці плавання повз нас пропливла черепаха) ми верещали від захоплення прям під водою, а після повернення на нас чекала ще зграя дельфінів», - зазначила вона.

Фото зі сторінки Віри Брежнєвої
Фото зі сторінки Віри Брежнєвої

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, що Віра Брежнєва перестала бути "зручною дівчинкою" після початку війни: "Попрощалася...".

Раніше ми повідомляли, що Віра Брежнєва прикрила соски стразами і не змогла визначитися у натовпі чоловіків: "Вибираю зухвалу принцесу".