Українська поп-виконавиця Камалія (справжнє ім'я – Наталія Захур) зараз активно допомагає рідній країні у війні з окупантами та долучає коханого чоловіка-мільярдера до добрих справ, але також не забуває про відданих шанувальників у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 230 тисяч людей.

Камалію щиро обурило те, що під час війни росія ще якось комунікує із зовнішнім світом, зокрема Анна Ліннікова бере участь у конкурсі краси "Міс Всесвіт 2023".

Анна Ліннікова, фото Instagram
Анна Ліннікова, фото Instagram

Артистка зізналася, що має багато питань, особливо до організаторів і комісії, які допустили представницю країни-терористки до такої масштабної події. Також її цікавить, як інші учасниці реагували на ту, чия батьківщина безжально бомбардує Україну та невинних людей.

Вона подала кілька ідей, як можна було дати зрозуміти росіянці, що їй не раді на конкурсі краси – влаштувати бойкот, закидати яйцями чи помідорами на сцені.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

"Чому учасниці конкурсу не змовилися і не влаштували бойкот, та не вимагали у організаторів виключити міс-росію з конкурсу? Чому її на сцені не освистали, не закидали яйцями і помідорами глядачі?! Я не розумію, кого ви підтримуєте?! Де ваша солідарність та співчуття?! Ви з ким?" - написала Камалія.

Раніше ми писали про те, що Камалія похизувалась відпочинком у Карпатах і засвітила опухле обличчя: "Схожа на Захура"

Як повідомляв Знай.ua, Камалія дала зрозуміти, як оточуючі реагують на її творчість - мати стримати важко: "Пі*дейшн"