Оля Полякова - відома виконавиця, яка зовсім недавно поставала в образі ворожки разом із дочкою Машею.

Наразі артистка поділилася записом ефіру, в якому також були присутні Tayanna, Маша Єфросиніна, Дзідзьо, The Hardkiss і навіть колишній футболіст, зірка донецького "Шахтаря" Даріо Срна.

Оля Полякова, скриншот: YouTube
Оля Полякова, скриншот: YouTube

"Незважаючи на підступну атаку, незважаючи на нові ракетні обстріли, ми тримаємо силу духу і віримо в перемогу добра над злом!" - пише Оля Полякова в публікації.

Вона заявила, що окупантам вкотре не вдалося зіпсувати їхні плани. Тому зірки і змогли провести зоряний прямий ефір, де вони посівали, щедрували. Все було настільки класним, що нікому не вдалося стримати сліз. Оля Полякова нагадала, що треба не зупинятися у питанні допомоги дітям та всім, хто постраждав від війни. Сама вона готова записати персональне вітання до того, хто зробить найбільший "внесок" у зборі.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

"Браво, діти – неймовірні, ефір – вогонь", "Дякую вам, що ви робите для діточок і взагалі для народу" , - пишуть користувачі в коментарях. Не обійшлося там, звісно, ​​без росіян...

Нагадаємо, Оля Полякова нагодувала соковитими равіолі свого співробітника, і напросилася на комплімент : "Скажи, що я богиня"

Як повідомляв "Знай.uа", Маша Полякова розповіла, як її хлопець спить з її найкращим другом : "У тебе мати дивиться"

Знай.uа писав, "Пісні її все г*вно...": Маша Єфросиніна та Оля Полякова вчепилися у Злату Огнєвіч, скоро буде весело