Відомий продюсер та виконавець Олексій Потапенко докладно розповів про Олега Бобало, який не був військовим... лише режисером.

Таким позивним його згодом нагородили побратими. Чоловік знімав фільми, кліпи, рекламу, проте після 24 лютого 2022 року не зміг займатися лише цим, опинившись у ТРО, а потім і в лавах ЗСУ. Там він продовжував займатись улюбленою справою, розповідаючи історію.

Олексій Потапенко, фото: Instagram
Олексій Потапенко, фото: Instagram

"Так вийшло, що це його остання робота. Кліщеївка... 9 км від Бахмута. Він міг не йти, а залишитися на базі... Він був артилеристом, але добровільно пішов піхотинцем, бо не вистачало людей, а треба було рятувати хлопців...", - пише Олексій Потапенко.

Потім продюсер заявив, що Олег Бобало відбивав атаки не мобілізованих росіян та зеків, а професійних убивць – вагнерівців. Він урятував життя багатьом українським військовослужбовцям, але собі не зміг, отримавши осколкове поранення, несумісне з життям.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Олексій Потапенко, фото: Instagram
Олексій Потапенко, фото: Instagram

"Боже мій, я працювала з ним. Жах! Біль! Горе! Як же всі ці вбивці-ублюдки горітимуть у пеклі", "Дякую за можливість жити. Спи спокійно. Помстимось за кожного ангела", "Вічна пам'ять... нехай спочиває зі світом", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Потап розповів, куди з Настею Каменських дівають свої мільйонні заробітки: "Перестали рахувати кошти"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських пробралася до Потапа в інтимний момент і показала це всім: "Навіщо на весь світ висміювати?"

Знай.ua писав, дві спекотні красуні: колишня Потапа Ірина Горова задерла спідницю поруч із дочкою і засвітила шикарні ніжки