Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами, цього разу зірка вирішила заспокоїти та порадити українцям як прожити злість та очистити організм від негативних емоцій.

На своїй сторінці в Instagram Ольа Горбачова розповіла, що до неї звертається багато українців, які себе картають, що втрачають віру, та не можуть впоратися зі злістю.

Ольга Горбачова. Фото: Instagram
Ольга Горбачова. Фото: Instagram

Ольга Горбачова пояснює, що коли навколо падають ракети, гунуть люди, природньо втратити віру, втомитися, виснажитися від емоційних гойдалок.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Поки ви не пострибал, не покричали, не попарились, не подихали, ви не можете впасти в стан блаженної віруючої людини.... поки вся злоба і агресія не вийшла, говорити про віру зарано. Спочатку тіло, потім емоційний рівень, потім ментальний і вже потім - молитва, і питання віри. — зазначила Горбачова у відео.

Також Горбачова розповіла, яким чином розташовані в тілі чакри, та за що відповідають.

Нагадаємо, ми писали, що дружина продюсера Нікітіна Горбачова розкрила секрет стрункої фігури - залишити десерт ворогові: "Ефект є"

Як повідомляв "Знай.ua" дружина продюсера Нікітіна Ольга Горбачова порадила українцям посміхатися: "Важлива кожна посмішка".

Також "Знай.ua" інформував, Ольга Горбачова "присоромила" земляків, через яких Ілон Маск перестав допомагати Україні: "Стільки коштує наша лайка".