Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами та сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має чималу аудиторію в соцмережі Instagram, на її акаунт підписано понад 220 тисяч осіб.

Ольга Горбачова у своєму зрілому віці має підтягнуте та здорове тіло, завдяки духовним практикам та спорту. Однак, як повідомила сама співачка, вона також дотримується простої дієти – банально менше їсть. У цьому вся секрет.

Ольга Горбачова, фото з Instagram
Ольга Горбачова, фото з Instagram

"Звісно anti-age ефект є і через спорт, і через медитації, але він мізерний у порівнянні з банальним: їсти менше, їсти натуральне, їсте здорове", - додала зірка.

На додаток до своїх слів, артистка показала кумедний відеоролик про те, в якому віці варто відмовитися від солодкого. 20-річним дівчинам десерти можна їсти і вранці, і ввечері, після 30 років лише вранці, після 40 жінка усвідомлює, що за стільки часу вже їх об'їлася. А ось після 50, жартує Горбачова, солодке краще залишити ворогам.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Так звісно, у мене є і афірмаціі для стрункості 😘 Мені вони підіймають тонус, бо це прикольна установка: я ЇМ та СТРОЙНІШАЮ 😂", -поділилася Ольга.

Раніше ми писали про те, що Ольга Горбачова "присоромила" земляків, через яких Ілон Маск перестав допомагати Україні: "Стільки коштує наша лайка"

Як повідомляв Знай.ua, дружина продюсера Нікітіна Ольга Горбачова порадила українцям посміхатися: "Важлива кожна посмішка"

Також портал Знай.ua писав, що Ольга Горбачова підказала потужну молитву для захисту ЗСУ від окупантів: "Хай буде мирний світанок"