Легендарний американський актор Вілл Сміт оскандалився несподіваним вчинком, який дуже порадував росіян. На своїй сторінці в соцмережі Instagram він виставив новий пост під російськомовну пісню, що відразу викликало захоплення росіян.

Так, Вілл Сміт поділився з шанувальниками роликом, на якому показав, як у домашніх умовах створює ефектний ролик із іграшковим позашляховиком, димовою машиною та біговою доріжкою. Все це дійство він вирішив супроводжувати дуже несподіваною музикою. Він вибрав ремікс на трек "Ти і я" молодого вірменського виконавця Xcho, який активно просувається у росії і жодного разу не висловився з приводу війни.

Вілл Сміт, фото - https://www.instagram.com/willsmith/
Вілл Сміт, фото - https://www.instagram.com/willsmith/

Варто зазначити, що на Вілл Сміта в соцмережі підписано понад 62 мільйони людей і таким чином актор не лише прорекламував російського виконавця, а й зробив внесок у фінансування російської армії, яка вбиває українських дітей, жінок та чоловіків.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Росіяни масово збіглися до коментарів, де почали всіляко розхвалювати публікацію голлівудського актора, просуваючи пропагандистські гасла.

"Дуже сміливо в такий непростий час для росії", "Народе, здається під цією посадою струм російські коментарі, росія сила", "росія всюди! велика держава! І нічого з цим не вдіяти", "росія - вперед! Разом ми сила і нам все по плечу! Старовині Віллу велика повага. З ранніх років один із небагатьох улюблених акторів. Усім світу", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Лілі Коллінз з "Емілі в Парижі" повністю оголила соковитого кругляша, забувши про Габріеля та Альфі: "Ти радий?"

Також наш портал інформував, залізну людину в цьому старому ви не дізнаєтесь: Роберт Дауні-молодший вийшов у світ рижим і рудим.

Крім того, ми писали, Джонні Деппу після розлучення з Ембер Херд довелося ховати близьку людину: "Все різко погіршилося".