Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна вразила ефектним кадром із тренування танців на пілоні та розповіла своєму бажанню. Цим знаменитість поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Сагайдачна любить спілкуватися з шанувальниками і регулярно показує їм, що відбувається у її зірковому житті. Зокрема, актриса регулярно ходить на тренування з танців на пілоні та хвалиться своєю майстерністю.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube
Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Цього разу Анна Сагайдачна показала фото із занять, на якому стоїть схопившись за пілон у крихітному топі та мініатюрних шортиках, що нагадують спідню білизну. Актриса розповіла, що дуже бажає досягти висот у своєму починанні, але все дається їй досить важко та болісно.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін instagram stories
Анна Сагайдачна. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Як хотілося б пурхати на пілоні, як метелик, але поки що в мене ось так. Муки спортсмена-початківця і головне філософське питання - чому так важко? Насправді мені ніколи нічого не давалося просто. Ніколи. Завжди доводилося пахати і все вигризати власними зусиллями", - поділилася актриса.

Анна Сагайдачна. Фото: скрін instagram stories
Анна Сагайдачна. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аня Сагайдачна з "Кріпосної" навчила сина правильно колядувати в нових реаліях: "Павербанки, крупу, макарони".

Також наш портал інформував, Анна Сагайдачна з "Кріпосної" з немовлям на руках зізналася, як відчайдушно молиться за беззахисних: "Щоб були живі".

Крім того, ми писали, Наталка Денисенко з "Кріпосної" здалася в одному лише рушник і розповіла про пережитий стрес: "Фінальна крапля".