Арсен Мірзоян показав, як відпочиває на пляжі. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним із найпопулярніших українських виконавців. На інстаграм-сторінку популярного співака підписано тисячі людей, з якими він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя. Іноді український співак спілкується із шанувальниками у форматі сторіз.

Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua
Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua

У середині першого місяця 2022 року український співак із сім'єю вирушив до Єгипту, звідки публікує різні фотографії на тлі пляжу. 15 січня того року, коли ми всі не підозрювали про майбутню війну і раділи життю, чоловік опублікував свій торс та обличчя на тлі Червоного моря.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фоловери почали активно коментувати цей пост. Більшість із них оцінили спортивну форму музиканта.

[quote author=""]"Треба щось на голові зробити, тому що і очей хороших не видно 🔥🔥🔥"; "Гарненький 😍"; "Сострижи"; "О Боги ...", - повідомляють вони.

Одна дівчина відзначила невдалу зачіску артиста: "Такий був стильний, красивий, а тепер таку зачіску зробив, як підліток і мені не подобається такий Арсен"

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко сумує за Арсеном, поскаржилася, що за кордоном дочка не може здійснити свої мрії: "Швидше повернутися додому".

Раніше ми повідомляли, що Арсен Мірзоян кулею вилетів на мороз і навіть не встиг одягнутися, Тоні Матвієнко не видно: "Режим відновлено".

Також стало відомо, що Арсен Мірзоян приготував 100 тонн "Олів'є" для ЗСУ, тещу та дружину Матвієнко теж покликав: "Випробування ще те".