Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами та сповіщаючи про важливі події.

Ольга Горбачова має чималу аудиторію в соцмережі Instagram, на її обліковий запис підписано понад 220 тисяч осіб. Цього разу вона вирішила розкрити, у чому секрет її міцних стосунків із продюсером Юрієм Нікітіним.

Вони знайомі вже 23 роки та виховують двох доньок. Перше весілля зіграли у 2007 році, після розійшлися і друге одруження відбулося у 2016 році.

Ольга Горбачова, фото з Instagram
Ольга Горбачова, фото з Instagram

Артистка виділила 7 головних секретів, які допомагають їм зберігати такі відносини – гнучкість, цінність, цілісність, тактильність, святковість, сакральність, легкість. Кожному з них вона дала докладне пояснення.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"Поводьтеся так, ніби ви тільки зустрілися і хочете виявити найкращі риси. Максимум усвідомлених дотиків. Ми пестимо і хвалимо дітей з енергією, а дорослих автоматично. Побут - не єдине, що між вами. Не давайте йому обтяжувати вас у серцевому житті", - написала Горбачова.

Варто зазначити, що Нікітін та Горбачова вже у другому спільному шлюбі. Пара не раз розлучалася і багато чого пережила, але їхні стосунки все міцніші та усвідомленіші.

Нагадаємо, дружина продюсера Нікітіна Ольга Горбачова порадила українцям посміхатися: "Важлива кожна посмішка"

Раніше ми писали про те, що дружина продюсера Нікітіна Горбачова заспокоїла українців і порадила дати волю почуттям: "Це природно"

Як повідомляв Знай.ua, дружина продюсера Нікітіна Горбачова розкрила секрет стрункої фігури - залишити десерт ворогові: "Ефект є"