Відома українська актриса Ольга Сумська одного разу поділилася фото та привітала фанатів зі святом Водохреща.
Ольга Сумська має чимало шанувальників, саме тому зірка намагається частенько радувати їх новими фото, відео чи цікавими новинами з особистого та професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

На той раз Ольга Сумська вирішила поділитися новим фото та привітати зі святом. На опублікованому фото актриса позувала у жіночному костюмі бузкового кольору. Вона зробила собі ніжний макіяж, підкресливши очі чорною підводкою та тушшю, а губи зробила ніжними у рожевому кольорі.

Зірка зізналася, що через роботу не змогла на Водохреща пірнути у ополонку з крижаною водою, проте вже ввечері на неї чекає гаряча ванна.

" Зі святом Водохреща, друзі! Сьогодні не пірнаю, тому що на зйомці весь день ... але вдома ввечері тепла ванна - теж буде чудово! Вся вода сьогодні очищає! ❤️🌊 ", - зізналася вона.

Фото зі сторінки Ольги Сумської
Фото зі сторінки Ольги Сумської

У коментарях українці відреагували по-різному:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Олечко, поверніть нащадки мої улюблені брови!!!! Тонкі, витончені, вони були еталоном для багатьох жінок! Не ображайтеся.", "Шикарний костюм у вас стильна красуня Ольга", "Дуже йде колір", "Красуня наша і любов" ...

Нагадаємо, що Ольга Сумська вирішила показати, що робить із Борисюком і покликала приєднатися: "Дуже сподобалося вечірнє".

Раніше ми повідомляли, що Ольга Сумська згадала студентські роки і вперше: "Відчула магію".