Син лідера "Дизель Шоу" Єгора Крутоголова Макс пробувався на головну роль в одному із сезонів популярного серіалу "Папаньки".

Але його молодший син виявився надто дорослим для своєї першої ролі. Все ж таки Крутоголов не виключає, що Макс піде його стопами.

"Так, ми пробували Макса на роль мого екранного сина Борі, але він виявився занадто дорослим для цієї ролі. У нас ніякого блату - вибрали того, хто найкраще у мене сидів на руках і тусувався", - розповів Єгор Крутоголов, передає прес-служба "Дизель шоу".

Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"
Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"

Все ж таки лідер "Дизель шоу" не виключає, що його син стане актором. Якщо в нього справді виявиться акторський талант, то Крутоголов готовий допомагати йому розвивати його.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Якщо у нього буде акторський талант, і йому самому це подобатиметься - будь ласка. Я буду тільки "за" такий розвиток сюжету. І допоможу, чим зможу", - каже гуморист.

Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"
Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"

За словами Крутоголова, його головний принцип у вихованні дітей — прислухатися до їхніх бажань. Він і сам живе лише за таким принципом.

Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"
Єгор Крутоголов з сином, фото "Дизель шоу"

"Особисто я б не став займатися ніяким іншим бізнесом, крім мене зрозумілого шоу-бізнесу. Для іншої сфери потрібні певні знання. Але я не відкидаю цю ідею - можливо, колись спробую щось новеньке. Але поки що для цього потрібно добре попрацювати — зібрати стартовий капітал», — вважає Крутоголов.

Нагадаємо, що Єгора Крутоголова з Дизель Студіо мало не довела до сказу Булітко: "Хто з нас секретарка?"

Раніше ми повідомляли, що Вікторія Булітко та Яна Глущенко з "Дизель шоу" посивіли під час війни: "Який подарунок?".