Відома українська співачка, ведуча і навіть трохи блогерка, кума Михайла Хоми (Дзідзьо) Оля Цибульська продовжує радувати своїх шанувальників новими появами перед камерами.

Якось Оля прийшла у гості до програми "Хто зверху?". Тут між провідним Сергієм Притулою та Олею розбушувався дуже цікавий діалог. Звичайно, все в рамках правил шоу та рубрики "Правда чи брехня".

Про це стало відомо завдяки новій публікації naglectv у TikTok, який вирішив нагадати про цей кумедний момент.

"Хто зверху", скріншот: TikTok
"Хто зверху", скріншот: TikTok

Ось такий зав'язався розгвоор:

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Оля: "Я схудла трохи".

Сергій: "Навіщо?"

Оля: "Була жирна, 13 кілограмів 500 грам. Але я схудла не просто так, а я схудла через проект "Нового каналу". Правда чи брехня?

Сергій: "Ну знаючи, як на "Новому каналі" спілкуються дуже прямо, я підозрюю, що це може бути правдою".

"Хто зверху", скріншот: TikTok
"Хто зверху", скріншот: TikTok

Оля: "Я була в цьому ж павільйоні, на шоу Лесі, і Леся попросила мене перетворитися на Дженніфер Лопес. Я танцювала тут, а потім побачила себе по телевізору. Побачила, яка я жирна, розплакалася і вирішила, що мені час худнути".

Також варто нагадати нашим читачам, що Цибульська має чимало шанувальників, саме тому вона із задоволенням радує їх новими фото, відео, новинами з особистого та професійного життя, або ж корисними порадами у своєму Instagram.

Нагадаємо, що Оля Цибульська порівняла "Люсю" Арестовича з колишнім і "пошкодувала" про це: "Винні всі, крім нього".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська зізналася, чому її машина вже кілька років у розшуку: "Знайомлюся з усіма поліцейськими".