Користувачам показали, як виглядала Настя Каменських до того, як почала боротися із зайвою вагою. Як їй це вдалося і що про це думають користувачі в мережі.

Ролик з'явився у соціальній мережі Tik Tok, та опублікувала його прихильниця дівчини, яка розповіла про це, та показала фотографії артистки з минулого.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

"Вона не завжди була худенькою, але погодьтеся у будь-якій вазі шикарна" - йдеться у повідомленні під роликом. Цими кадрами Настя сама ділилася на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, коли вирішила розповісти свою історію схуднення. Зараз вона виглядає неймовірно, але зізнається, що це їй коштувало зусиль і багато років роботи над собою.

Лише кілька років тому її вага становила 80 кілограмів. Її навіть шанувальники почали підозрювати у вагітності.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За допомогою дієт та спорту їй вдалося позбутися 20 кг за короткий термін, і зараз вона продовжує підтримувати форму.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Настюха раніше була повненькою, але не можу не погодиться, завжди виглядала шикарно"; "Мені вона не подобається"; "Яка різниця хто худий а хто ні? ось серйозно?"; "Настя кам'яних не завжди була худенька я її бачила як вона співала у кліпах з потапом"; "Ну так зараз набагато краще, вона співачка і ідеал багатьох, тому повинна виглядати супер-пупер!"; "З вагою та вік скинула"; "Я думаю, що вона тоді була вагітна! ось і приховувала...".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Нагадаємо, що чоловік Насті Каменських Потап показав тяжку втрату України в боях за Бахмут: "Міг не йти...".

Раніше ми повідомляли, що Настя Каменських пробралася до Потапа в інтимний момент і показала це всім: "Навіщо на весь світ висміювати?"