Нещодавно українці побачили фінал 12-го сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Переможницею стала Катерина Лозовицька, хлопець вибрав її, а не Олександру Мудру. На пост-шоу стало відомо, що Топольському не вдалося побудувати стосунки з Катею, адже він постійно думав про Сашка, що спричинило низку негативних публікацій на його адресу. А зараз учасниця, яка не дійшла до фіналу, розповіла секрет про Мудру. Вікторія Варлей дала інтерв'ю Ганні Оліцькій і поділилася новиною, що в Олександри з'явився залицяльник.

Вікторія Варлей, фото: Instagram
Вікторія Варлей, фото: Instagram

Вікторія Варлей теж довго не страждала і вийшла заміж, хоч і минуло багато часу після зйомок – більше року. Дівчина розповіла, що Мудра зустрічається з американцем ще з часів до початку повномасштабної війни.

" Її серце зайняте. У неї є хлопець. Він американець. Я його бачила, ми знайомі. Він її старший, він десь мій одноліток. Класний дуже. Ми разом ходили в музей тут у Майамі, потім ходили до ресторану. І потім вони приїжджали до мене тут на пляж, ми сиділи з моїм собакою", - заявила Варлей.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Він досить багатий та щедрий чоловік. Бо під час особистої зустрічі з Варлею він міг собі дозволити замовити все, що було в меню.

І все це стає відомо після опублікованого Сашею Мудрою фрагменту з "Холостяка".

"Я вмію подобатися мамам... та й татам. Стоп. Я вмію подобатися батькам. Це мала на увазі", - розповідала вона.

Нагадаємо, Алекс Топольський викручується із ситуації з Мудрою та Лозовицькою, сказавши, що не користувався розумом: "Зробив неправильний вибір"

Як повідомляв "Знай.uа", серце Топольського розтануло: найгарячіші кадри переможниці "Холостяк 12" Каті Лозовицької

Знай.ua писав, Алекс Топольський вирішив принизити Катю Лозовицьку і повідомити його правду про відносини після "Холостяка": "Мені не потрібні..."