Популярний український актор, головна зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк дав інтерв'ю Славі Дьоміну, в якому розповів багато цікавих подробиць, включаючи свою думку щодо деяких зірок шоу-бізнесу, розвитку культури і так далі.

Один із фрагментів найцікавіший, бо стикається з повномасштабною війною, розпочатою росіянами. Тарас Цимбалюк отримав повістку .

Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube
Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube

Слава Дьомін поставив просте запитання - чи отримав Тарас повістку, на що він відповів "позитивно". Актор згодом додав, що вже встиг пройти медогляд і наразі перебуває у черзі. Будь-якої миті йому можуть зателефонувати, але що буде далі – невідомо. У Цимбалюка "не лежить" до військової справи.

"Я, на жаль, не мав військової кафедри, в армії я теж не служив. Я б пішов туди, де б я впевнено почував себе. Якби мене чомусь навчили, я б пішов туди", - заявив він.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube
Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube

А зараз він боїться... не армії, а що доведеться їхати на передові позиції, адже він нічого не знає та не вміє.

"Коли відправляють на передок людей, які, грубо кажучи, сьогодні отримали повістку, а за два тижні вони туди їдуть, це, звичайно, треш. Ну, але як нікуди подітися, я це допускаю", – зазначив він.

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк погодився стати новим "Холостяком", але з умовою: "Я б усіх цих дівчат..."

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк пограв рельєфними м'язами і показав свій стабілізатор: "Не збожеволіти"

Знай.ua писав, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк дав українцям надію і заінтригував заявою: "Визнаю..."