Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков став популярним завдяки програмі "Орел і решка", а зараз є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів та підписників, кількість яких уже перевищила 1,8 млн.

Андрій Бєдняков показав зворушливе фото із мамою, яка трагічно померла під час війни. У квітні відразу після евакуації з рідного окупованого міста Маріуполя її серце перестало битися. Артист тяжко переживає втрату, але з теплотою згадує своє дитинство з близькою людиною.

Скріншот із Instagram, Андрій Бєдняков
Скріншот із Instagram, Андрій Бєдняков

У кадрі зовсім маленький Андрій позує поряд з мамою в шубі з леопардовим принтом. Це була його перша поїздка до Німеччини у 3-річному віці.

На тлі новини про те, що європейські союзники не поспішають постачати в Україну танки "Леопарди", артист відпустив жарт про те, що вже тоді просив канцлера Олафа Шольца дати їх його рідній країні, щоб боротися з російськими окупантами.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"І в цей момент я говорив 29-річному Олафу Шольцу, щоб #звільнитилеопардів у 2023 році 🙌🏻 Україна повинна захищати свою територію", - написав Андрій Бєдняков.

Раніше ми писали про те, що Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" допоміг українцям пережити хвилини зради: "Не гризіть один одного..."

Як повідомляв Знай.ua, Настя Коротка показала, як Андрія Бєднякова легко замінити коробками: "Ми не скаржимося"

Також портал Знай.ua писав, що дружина Бєднякова показала важкі будні мами двох дітей - навіть пообідати не дають: "Села борщик поїсти..."