Заслужена артистка України Наталка Карпа радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. А зараз співачка ще активно наближає перемогу самотужки, виступає на концертах, збирає гроші для постраждалих та ЗСУ.

Наразі Наталка Карпа перебуває в Америці з черговими концертами на підтримку земляків, тому активно ділиться враженнями. Насамперед вона зазначила, що, подивившись на США, вона зрозуміла, як добре жилося в рідній країні у мирний час.

Наталка Карпа, фото з Instagram
Наталка Карпа, фото з Instagram

Також артистка про те, що могла б залишитися там жити, але все ж таки її дім в Україні.

"Ні, не буду кривити душею, я напевно і могла б жити тут… бо багато чого припало до душі та серця, але знайшла я себе в Україні, і саме тут хочеться реалізовувати свій талант та потенціал! Майже місяць я гастролювала Сполученими Штатами, відчуваючи колорит та атмосферність кожного місця та локації, де перебувала!" - повідомила вона.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер вона чекає на політ з Майамі на Варшаву, але в той же час співачка відчайдушно сумує за до донькою Златою, яку не бачила вже певний час, але постійно тримає зв'язок.

Раніше ми писали про те, що Наталка Карпа розповіла, як хвороба її доньки затьмарила радість після концерту: "Потрапили до лікарні"

Як повідомляв Знай.ua, Наталка Карпа пояснила, чому у її доньки одразу три мами: "Допомагає, там із хмаринок"

Також портал Знай.ua писав, що Наталка Карпа розповіла, як найвищі сили причетні до того, що залишається в пам'яті: "Дають нам випробування та нагороди"