Верховна Рада найближчим часом може ухвалити рішення про те, щоб позбавити артистів зрадників державних нагород. Усіх тих, хто вибрав шлях зла.

Про це член Комітету ВР з гуманітарної та інформаційної політики Володимир В'ятрович сказав у коментарі Укрінформу .

Відбутися це може вже приблизно цієї зими, у найближчі тижні. Усі ті, хто вирішив підтримати путіна, або ж мовчить про путінську агресію в Україні, буде позбавлений усіх державних нагород. Таких дуже багато насправді.

Лорак та Повалій, фото: Instagram
Лорак та Повалій, фото: Instagram

"Законопроект буквально днями підписано. Спочатку він пройде комітет, а тоді виставлятиметься для голосування в залі. Я не думаю, що будуть дуже бурхливі дискусії чи спроби сильно його змінити. У принципі, вже цієї зими він може бути абсолютно прийнятий", – наголосив В'ятрович.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Документ цей прийняти дуже важливо, оскільки держава зобов'язана дати свою оцінку людям та ситуаціям, які обрали неправильну сторону у такий складний момент.

Микола Басков, скріншот: Twitter
Микола Басков, скріншот: Twitter

Серед таких, на превеликий жаль, не лише росіяни, які до 2013 року були частими гостями нашої країни, а й українці, які перекинулися.

"З іншого погляду, це важливо для людей, які заслужено носять ці нагороди. Володіння такими умовами умовними Ані Лорак і Таїсіями Повалій, очевидно, дискредитує людей, які дійсно заслужили такі відзнаки", - додав народний депутат.

Коли саме це станеться – точної дати немає, але справа зрушила з місця.

кіркоров. Фото: кадр з відео
кіркоров. Фото: кадр з відео

Нагадаємо, що кума Ані Лорак Подкопаєва згадала про злочини окупантів у Донецьку та захотіла помсти.

Раніше повідомлялося, що суд не взяв під варту зрадницю: працювала на оккупантів у Харківській області

Також, Тетяна Кравченко, яка зіграла Валюху у "Сватах", зникла безвісти: мовчала про війну та геноцид, заробляючи рублі