Одна з найяскравіших пар шоу "Холостяк" Даша Квіткова та Микита Добринін розійшлися після 2,5 року шлюбу, чим стривожили багатьох українців. Тепер вони живуть окремо та будують нове життя, але разом виховують сина Лева.

Новина про розлучення справді шокувала українців, багато хто навіть втратив віру в те, що на "Холостяку" можна зустріти своє кохання.

Даша Квіткова и Микита Добринін, фото: kvittkova/Instagram
Даша Квіткова и Микита Добринін, фото: kvittkova/Instagram

Але Квіткова досить швидко прийшла до тями, принаймні вона показує це в соцмережах, а зараз уже вирушила у відпустку з сином.

Даша не повідомила, яку країну для відпочинку обрала, але одразу попередила, що Микити з ними не буде – він залишається в Україні. У шанувальників з'явилися сумніви, оскільки парочка розмістила однакові фото, але дівчина їх швидко розвіяла.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Це було б максимально дивно. Микита просто допомагає нам доїхати з Києва до Львова", - відповіла вона.

Скріншот із Insta Stories, Даша Квіткова
Скріншот із Insta Stories, Даша Квіткова

Також Квіткова попросила не атакувати її повідомленнями, сподіваючись, що вони ще зійдуться. Вона пояснила, що люди просто так не розлучаються, а причина була вагомою.

"Прийміть це і давайте продовжувати жити. Я почуваюся вільно, могутньо, сильно. Я не страждаю", - додала дівчина.

Скріншот із Insta Stories, Даша Квіткова
Скріншот із Insta Stories, Даша Квіткова

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова показала пружні груди після розставання з Добриніним: "Я б взагалі голою ходила"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Квіткова розлучилася з Микитою Добриніним через 2,5 роки шлюбу: "Морально воно тебе просто в коржик"

Також портал Знай.ua писав, що Даша Квіткова похвалилася, що Добринін вміє робити це за 2 хвилини, з дитиною дуже важливо: "Напевно, Лев..."