Популярна українська актриса, гумористка, ведуча та зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко перетворила тіло на полігон для творчості та похвалилася патріотичним "тату". Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вікторія Булітко намагається постійно підтримувати контакт із шанувальниками, радуючи їх новими кадрами зі свого зіркового життя. Акторка показує як моменти з поїздок, так і наповнені затишком домашні фото.

Вікторія Булітко. Фото: instagram.com/dizelstudio/
Вікторія Булітко. Фото: instagram.com/dizelstudio/

Цього разу Вікторія Булітко у домашньому образі, лежачи на подушці без макіяжу та зі злегка розпатланим волоссям. На фото акторка акцентує увагу на своїй шиї, де видно досить тьмяний малюнок — серце, розмальоване в кольори українського прапора.

"Дитина татуху намалювала", - поділилася зірка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вікторія Булітко. Фото: скрін instagram stories
Вікторія Булітко. Фото: скрін instagram stories

Кому саме актриса дозволила перетворити своє тіло на полігон для творчості — невідомо, адже вона сама не має дітей.

До речі, Вікторія Булітко не афішує особисте життя, тому невідомо, чи має вона кохану людину. 2019 року їй приписували роман із Дмитром Дікусаром, коли вони були партнерами у шоу "Танці з зірками", проте сама актриса ці чутки спростувала.

Раніше портал Знай повідомляв, Вікторія Булітко із "Дизель шоу" показала беззмовну зброю проти неадекватних сусідів: "Продовжуємо бити".

Також наш портал інформував, Єгор Крутоголов із "Дизель-шоу" розповів, коли довелося вибрати не свого сина: "Він занадто дорослий".

Крім того, ми писали, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко в одних шортиках віддалася "ідеалу", про нього мріють мільйони українок.