Талановита співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук зцілила серця українських матерів зворушливим виконанням пісні. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук завоювала серця багатьох слухачів та глядачів, як приголомшлива співачка та актриса. Вона продовжує розвивати свою творчу натуру, займаючись фотографією та виконуючи нові пісні. Саме одну з таких вона присвятила своїй мамі.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Марта Адамчук зняла кліп, виконавши пісню, яку любить її мати. Такий подарунок вона подарувала їй на день народження. Актриса наголосила, що дарує ролик і всім іншим українським мамам, побажавши, щоб серце кожної стало щасливим та спокійним.

У матусі сьогодні День народження. Знаю, як сильно вона любить цю пісню. Дарую це відео їй та всім вашим матерям. Нехай, нарешті, буде мир та щасливе, спокійне серце кожної мами Марта Адамчук

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Таке зворушливе виконання, слухаю і слухаю...", "Мартуся", "Вітання мамі теж люблю цю пісню", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, розкішна Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" в епатажному вбранні показала "апетитні" сторони: "Тонкий натяк".

Також наш портал інформував, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" похвалилася принадами в сукні з вирізом до самих сідниць: "Твори мистецтва".

Крім того, ми писали, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" задерла ніжки у мініатюрній сукні та змусила українців червоніти: "Я така".