Ольга Мартиновська розповіла про випускне у своїй академії. Відповідна публікація з'явилася на її офіційній сторінці у соціальній мережі.

Бренд-шеф, ресторатор та суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська любить ділитися різними кадрами та відео з особистого та професійного життя у соціальній мережі Instagram. Також дівчина веде сторінку в Тікток.

Ольга Мартиновська, фото: Знай.ua
Ольга Мартиновська, фото: Знай.ua

Як відомо, Мартинівська має свою кулінарну академію. Якось дівчина опублікувала серію відеозаписів, на яких вона танцює із випускниками свого навчального закладу на Майдані незалежності.

[quote author=""]"Ще раз збираюся з думками, щоб написати цей пост, але вдається важко. Вчора ми відсвяткували випускний і затрималися довго, тому що не хотіли один одного відпускати 🙌🏻 І, мабуть, це найкраще почуття у світі Відчуття єдності, любові та віри в майбутнє оточуючих. Ці 2 місяці стали для нас з особливими студентами. Ми стали міжнародною родиною, де вирує підтримка та натхнення. - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, що Оля Мартиновська показала, якою вона насправді є майстер-шеф, Ектор буде не в захваті: "Х*й його знає, я вперше".

Раніше ми повідомляли, що Оля Мартиновська розповіла, чому ніколи не вийде заміж за Ярославського: "Вова, ну хоч би 10 сантиметрів".

Також стало відомо, що Ользі Мартиновській із "МастерШеф" допоміг успішний француз - віддав ресторан і душу: "Взяв під своє крило".