Відома українська співачка, учасниця "Жіночого кварталу" Марта Адамчук регулярно виходить на зв'язок із шанувальниками у соцмережах та радує їх новими кадрами.

Цього разу Марта на сторінці соціальної мережі Instagram розмістила відео свого виконання пісні про маму, та зворушила голосом своїх справжніх шанувальників, які одразу відгукнулися у коментарях.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Дуже радісно чути, що ця пісня так сильно вам подобається. Що торкає не зважаючи на те, що більшість не розуміє мови. Мабуть, це все тому, що #AYiddisheMomme написана про одну з найвищих цінностей - Мамину любов. — написала співачка.

Марта розповіла, що у одній з версій перекладу в пісні йдеться про те, що для мами найкоштовніші прикраси це усмішки її дітей.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

Марта Адамчук. Фото: Instagram
Марта Адамчук. Фото: Instagram

"Марто, ти-скарб!", "Неймовірно! Люблю ваш вокал, це просто космос! Чекаю 12 лютого", "Марта,ви неймовірна жінка", "Боже мій так чудово співають тільки ромале і наша українська маленька чарівна принцеса Marta adamchuk браво біс слава Ісусу христу", "Так гарно!", "Дуже класні слова", - написали шанувальники у коментарях до пісня, яку оприлюднила співачка.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Олена Кравець, Марта Адамчук, Даша Трегубова, Оля Полякова: зірки натякнули, чого потребує Україна.

Як повідомляв "Знай.ua" розкішна Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" в епатажному вбранні показала "найапетитніші" сторони.

Також "Знай.ua" інформував, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук "зцілила" серця українських мам.